Soubry speltpasta met gekonfijte tomaten

  • cooking icon 15 minuten
Soubry-x-Restos-du-Coeur-_-Recette-Alice-à-Bruxelles

Recept in samenwerking met

Alice à Bruxlles

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 375 g

  • 400 g

    cherrytomaatjes

  • olijfolie

  • suiker, zout, peper

  • 2 e.l.

    Anco broodkruimels

  • 8 snuifjes oregano

Bereiding

  1. Snijd de cherrytomaatjes in twee en plaats ze in de oven op bakpapier.
  2. Breng op smaak met een scheutje olijfolie, bestrooi met zout, peper, een snufje suiker en paneermeel vermengd met oregano.
  3. Bak vervolgens gedurende 1 uur op 120°C.
  4. Serveer met Soubry speltpasta en bestrooi met Parmezaanse kaas.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie