Soubry speltpasta met gekonfijte tomaten
-
15 minuten
![Soubry-x-Restos-du-Coeur-_-Recette-Alice-à-Bruxelles](https://www.soubry.be/storage/files/80372278-d5af-4d41-9f1f-6ad4275f619a/inline_large__soubry-x-restos-du-coeur-recette-alice-a-bruxelles.webp)
Recept in samenwerking met
Alice à BruxllesIngrediënten
Recept voor 4 personen
-
375 g
-
400 g
cherrytomaatjes
-
olijfolie
-
suiker, zout, peper
-
2 e.l.
Anco broodkruimels
-
8 snuifjes oregano
Bereiding
- Snijd de cherrytomaatjes in twee en plaats ze in de oven op bakpapier.
- Breng op smaak met een scheutje olijfolie, bestrooi met zout, peper, een snufje suiker en paneermeel vermengd met oregano.
- Bak vervolgens gedurende 1 uur op 120°C.
- Serveer met Soubry speltpasta en bestrooi met Parmezaanse kaas.