Spelt spaghetti mediteraneo
- 20 minuten
Ingrediënten
Recept voor 4 personen
-
375 g
-
400 g
kerstomaatjes
-
olijfolie
-
1
grote ui
-
2
teentjes look
-
1/2
blikje geconcentreerde tomatenpuree
-
20 g
parmezaan
-
4
sneetjes Gandaham
-
1/2
aubergine
-
rozemarijn
-
oregano
-
enkele blaadjes basilicum
Spelt Spaghetti fijn
Bereiding
- Snipper de ui en de look fijn.
- Snij de aubergine in blokjes.
- Verdeel de kerstomaatjes in twee.
- Verhit de olie in een pan en fruit de ui en de look gedurende een tweetal minuten.
- Voeg de gehalveerde kerstomaten toe en laat op een matig vuur doorbakken gedurende 8 minuten. Voeg de peper, rozemarijn, oregano en basilicum toe.
- Breng een grote pot water aan de kook en kook de Spelt spaghetti
- Bak ondertussen de aubergineblokjes in een hete pan met olijfolie. Voeg de geconcentreerde tomatenpuree toe en meng alles. Kruid af met zout.
- Meng de gebakken aubergine met de saus en de pasta, roer alles om.
- Verdeel de pasta over vier borden, verdeel er de Gandaham en de parmezaan over.
- Werk af met een blaadje basilicum.