Spaghetti met spinazie en spiegelei

  • cooking icon 15 minuten
Soubry-x-Restos-du-Coeur-_-Recette-Tomate-Cerise

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 375 g

  • 450 g

    diepgevroren spinazie met room

  • 4

    eieren

  • 1/4

    pak Lomo

  • 1 e.l.

    olie

  • Zout en peper

Spaghetti rustica

Spaghetti rustica

Soubry spaghetti rustica is ruw van oppervlak, waardoor de saus perfect wordt opgenomen. Soubry spaghetti rustica is ideaal bij tomaten sauzen en/ of een stukje vlees zoals kipfilet, lamskroontje of varkenshaasje.

Bereiding

  1. Ontdooi de spinazie in een koekenpan op laag vuur.
  2. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  3. Maak intussen de 4 spiegeleieren klaar.
  4. Meng met spinazie wanneer de pasta gaar is. Serveer de pasta in een diep bord, voeg er een ei aan toe en versier met wat stukjes lomo, Spaanse fijne vleeswaren.
  5. Bijkruiden met peper warm serveren.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie