Spaghetti met spinazie en spiegelei
-
15 minuten
![Soubry-x-Restos-du-Coeur-_-Recette-Tomate-Cerise](https://www.soubry.be/storage/files/1dcc3c6b-f11a-4167-949d-a695f4c819a6/inline_large__soubry-x-restos-du-coeur-recette-tomate-cerise.webp)
Recept in samenwerking met
tomate-ceriseIngrediënten
Recept voor 4 personen
-
375 g
-
450 g
diepgevroren spinazie met room
-
4
eieren
-
1/4
pak Lomo
-
1 e.l.
olie
-
Zout en peper
![Spaghetti rustica](https://www.soubry.be/storage/files/1e61b822-ed36-4f8c-83a5-80e19992f83c/product_card_spaghetti-rustica.webp)
Spaghetti rustica
Soubry spaghetti rustica is ruw van oppervlak, waardoor de saus perfect wordt opgenomen. Soubry spaghetti rustica is ideaal bij tomaten sauzen en/ of een stukje vlees zoals kipfilet, lamskroontje of varkenshaasje.
Bereiding
- Ontdooi de spinazie in een koekenpan op laag vuur.
- Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
- Maak intussen de 4 spiegeleieren klaar.
- Meng met spinazie wanneer de pasta gaar is. Serveer de pasta in een diep bord, voeg er een ei aan toe en versier met wat stukjes lomo, Spaanse fijne vleeswaren.
- Bijkruiden met peper warm serveren.