Spaghetti met broccoli-kip balletjes in roomsaus

  • cooking icon 30 minuten
SPAGHETTI-RUSTICA-RECEPT_00014_1

Recept in samenwerking met

As Cooked by Ginger

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 375 g

  • 2

    kleine broccoli’s

  • Paneermeel

  • 4 dl

    room

  • 2

    glazen witte wijn

  • 2

    kippenbouillonblokjes

  • Gedroogde bieslook

  • 400 g

    gekruid kippengehakt

  • Olijfolie

  • Peper en zout

ANCO-SPECIALTY-spaghetti-bio-render01

Anco Professional Specialty Bio Spaghetti

Anco Professional Specialty Bio Spaghetti maakt deel uit van het basis gamma. Proef de puurheid van pasta, maak een traditionele spaghetti bolognese of carbonara en geniet van een perfect ambergele pasta. Anco Professional Specialty Spaghetti is een kwaliteitsvolle pasta van 100% biologische durum tarwe voor wie het kookproces volledig kan opvolgen. De pasta draagt het kenmerk ‘gezond’ hoog in het vaandel. Hiermee willen wij een gezonde pasta variant naar voren schuiven die tegelijkertijd erg lekker smaakt. Hét bewijs dat gezond en lekker hand in hand gaan als het op pasta aankomt! De verpakking bestaat tevens uit handige dozen van 5kg. Controle organisatie: BE-BIO-01

Bereiding

  1. Snijd de roosjes van de broccoli en kook deze gaar in gezouten water.
  2. Giet af en koel ze onder koud water. Plet de roosje en meng met wat paneermeel onder het gehakt.
  3. Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking.
  4. Rol balletjes van het gehakt en bak in een pan met olijfolie.
  5. Verwijder de balletjes uit de pan en voeg wat extra olijfolie toe met een royale hoeveelheid gedroogde bieslook.
  6. Giet er na één minuut de witte wijn bij en verkruimel de bouillonblokjes over het geheel.
  7. Laat de witte wijn wat uitkoken en voeg de room toe. Zet het vuur wat lager, voeg de gehaktballetjes toe en laat ze kort mee garen.
  8. Voeg de pasta toe, meng alles onder elkaar en serveer met wat bieslook.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie