Risotto van horentjes

  • cooking icon 15 minuten
HOORNTJES-RECEPT_00002

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 375 g

  • 2

    sjalotten

  • 2

    teentjes knoflook

  • 2 e.l.

    olijfolie

  • 200 g

    champignons

  • 4

    plakjes ham

  • 2

    blokjes vleesbouillon

  • 2 e.l.

    kaas type St-Môret

  • Water

  • Verse rozemarijn

  • Peper en zout

Horentjes

Horentjes

Kleine korte pasta in de vorm van een hoorntje, hol binnenin. Probeer eens Soubry horentjes met wat boter, met mascarpone kaas en spekjes... Om van te smullen!

Bereiding

  1. Hak de knoflook, sjalot en champignons fijn.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook, sjalot en champignons glazig.
  3. Voeg de horentjes en bouillonblokjes toe en dek af met water.
  4. Voeg indien nodig beetje bij beetje water toe.
  5. Voeg de plakjes ham en kaas toe wanneer al het water is opgenomen en de pasta al dente is.
  6. Kruid af met peper en zout en serveer met de rozemarijn.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie