Spirellikom met een saus op basis van spinazie, champignons en spekjes
-
15 minuten

Recept in samenwerking met
Alicia’s kitchen anticsIngrediënten
Recept voor 4 personen
-
375 g
-
300 g
diepgevroren spinazie met room
-
40 g
Grana Padano
-
1
teentje knoflook
-
250 g
champignons
-
100 g
spek
-
1 e.l.
olijfolie
-
Zout en peper
-
Optioneel : verse tijm
Bereiding
- Verwarm de spinazie in een pan met een beetje knoflook. Breng op smaak en voeg de kaas toe. Zet opzij en hou warm.
- Pak de spek, knoflook en champignons in een pan. Voeg een beetje verse tijm toe (als je dit wenst) en breng op smaak.
- Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
- Giet de pasta af en meng met spinaziesaus.
- Serveer in een kom en garneer met champignons en spek.
- Versier met een beetje Grana Padano-kaas en verse tijm.