Torselligratin met courgettes

  • cooking icon 15 minuten
Soubry-x-Restos-du-Coeur-_Belge-une-fois

Recept in samenwerking met

Belge une fois

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 375 g

  • 3

    courgettes

  • 200 ml

    verse vloeibare room

  • 100 g

    geraspte kaas

  • 1 e.l.

    olijfolie

  • Curry, komijn, zout en peper

Torselli

Torselli

Soubry torselli is kort, hol en heeft de vorm van een lang uitgerekte spiraal. Wil je eens een lekkere kreeft, krab of om het even welke maritieme mix klaarmaken, serveer er eens Soubry torselli bij. Je kan het ook wat makkelijker zoeken en kiezen voor Soubry torselli met wat spekblokjes en champignons, altijd lekker!

Bereiding

  1. Was de courgettes en snij in dunne plakjes.
  2. Bak de courgette in de pan terwijl je de pasta in een pan met kokend water kookt.
  3. Schik de courgettes en de gekookte en afgegoten pasta in een ovenschaal.
  4. Breng de room op smaak in een kom met de curry, komijn, zout en peper.
  5. Giet de room over de gratin en strooi er geraspte kaas over.
  6. Bak op 180°C gedurende 30 minuten totdat je een mooie gratinkleur verkrijgt.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie