Torselligratin met courgettes
- 15 minuten
Recept in samenwerking met
Belge une foisIngrediënten
Recept voor 4 personen
-
375 g
-
3
courgettes
-
200 ml
verse vloeibare room
-
100 g
geraspte kaas
-
1 e.l.
olijfolie
-
Curry, komijn, zout en peper
Torselli
Soubry torselli is kort, hol en heeft de vorm van een lang uitgerekte spiraal. Wil je eens een lekkere kreeft, krab of om het even welke maritieme mix klaarmaken, serveer er eens Soubry torselli bij. Je kan het ook wat makkelijker zoeken en kiezen voor Soubry torselli met wat spekblokjes en champignons, altijd lekker!
Bereiding
- Was de courgettes en snij in dunne plakjes.
- Bak de courgette in de pan terwijl je de pasta in een pan met kokend water kookt.
- Schik de courgettes en de gekookte en afgegoten pasta in een ovenschaal.
- Breng de room op smaak in een kom met de curry, komijn, zout en peper.
- Giet de room over de gratin en strooi er geraspte kaas over.
- Bak op 180°C gedurende 30 minuten totdat je een mooie gratinkleur verkrijgt.