Volkoren capellini met zalm en spinazie.

  • cooking icon 20 minuten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 350 g

  • 1 e.l.

    olijfolie

  • 1

    ui

  • 1

    teen knoflook

  • 4

    verse zalmfilets (± 150 g per persoon)

  • 500 g

    jonge spinazieblaadjes

  • 1 snuifje

    gemalen nootmuskaat

  • 4 e.l.

    geroosterde pijnboompitten

  • peper en zout

Capellini volkoren

Volkoren capellini

Soubry volkoren capellini is de volkoren variant van de traditioneel lange Soubry pasta. Volkoren capellini, bron aan voedingvezels, goed voor de spijsvertering en heel gezond. Probeer eens een bord Soubry volkoren capellini met een tongrolletje of een tomatensaus, heerlijk!

Bereiding

  1. Leg de zalm in een ovenschaal. Kruid met zout en zwarte peper. Bak –afhankelijk van de dikte van de filet– gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
  2. Kook de volkoren capellini beetgaar in voldoende water, giet af en laat uitlekken.
  3. Verhit de olijfolie in een ruime pan. Fruit er de ui en de knoflook in.
  4. Voeg de spinazie toe en roer ze om tot ze geslonken is. Kruid met nootmuskaat en peper.
  5. Meng de spinazie onder de capellini en schep alles op een plat bord. Werk af met de geroosterde pijnboompitten. Leg de zalmfilet naast de pasta.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie