Volkoren capellini met tomaat, geitenkaas en groene selder
- 20 minuten
Ingrediënten
Recept voor 4 personen
-
250 g
-
4
rijpe tomaten
-
200 ml
olijfolie
-
30 ml
balsamicoazijn
-
2
stengels groene selder
-
1
bussel veldsla
-
200 g
geitenkaas
-
peper en zout
Volkoren capellini
Soubry volkoren capellini is de volkoren variant van de traditioneel lange Soubry pasta. Volkoren capellini, bron aan voedingvezels, goed voor de spijsvertering en heel gezond. Probeer eens een bord Soubry volkoren capellini met een tongrolletje of een tomatensaus, heerlijk!
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in voldoende water, giet af en laat uitlekken.
- Snij de tomaten in fijne plakjes en schik ze op een bord zoals een carpaccio. Kruid met peper en zout.
- Snij de groene selder in kleine blokjes. Maak een dressing met de olijfolie en de balsamicoazijn. Voeg er de blokjes selder aan toe. Giet de dressing over de tomaten en laat 5 minuten marineren.
- Was de veldsla.
- Verbrokkel de geitenkaas.
- Schik de veldsla op de tomaten. Schik de geitenkaas op de veldsla.
- Schik er de pasta bovenop.