Volkoren spirelli met witloof, tofu en okkernoten
-
10 minuten
Ingrediënten
Recept voor 4 personen
-
350 g
-
500 g
tofu
-
2
stronkjes witloof
-
200 ml
olijfolie
-
75 g
okkernoten
-
1
limoen
-
2 e.l.
peterselie
-
peper
-
zout

Volkoren spirelli
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in voldoende water, giet af en laat uitlekken.
- Snij het witloof in fijne reepjes en spoel met warm water (zo voorkom je verkleuring). Breng op smaak met olijfolie, peper, zout en okkernoten.
- Mix wat olijfolie met een beetje limoen en enkele takjes peterselie. Kruid met peper en zout.
- Grill de tofu en kruid met peper en zout.
- Meng de pasta en het witloof onder de olijfoliemix.
- Schik de tofu op het bord en schep er het pasta-mengsel over. Versier met peterselie.