Farfalle tricolore met calamares, kerstomaten en verse munt

  • cooking icon 30 minuten
FARFALLE-RECEPT_00018

Recept in samenwerking met

Cheap O Fresh

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 375 g

  • 1

    klein bosje verse munt

  • 500 g

    inktvisringen (natuur)

  • 500 g

    kerstomaten (doormidden gesneden)

  • 400 g

    hele gepelde tomaten zonder schil

  • 3

    teentjes knoflook (fijngehakt)

  • 10 g

    Vloeiende bloem

  • Een beetje suiker

  • Olijfolie

  • Paprikapoeder

  • Peper en zout

9665EU_5410028096643_ANCO-PROF_STANDARD_STRIKJES_C1N1

Anco Professional Standard Strikjes

Anco Professional Standard Strikjes zijn heerlijke strikjes of vlindertjes, het is maar hoe je het bekijkt. Farfalle past perfect bij een lekkere koude pasta salade, bij vegetarische gerechten en bij kaas– en tomaten sausen. Anco Professional Standard Farfalle is een kwaliteitsvolle pasta van 100% durum tarwe voor wie het kookproces volledig kan opvolgen.

ANCO-KOOKBESTENDIG-folie-780x460-FARFALLE-render03

Anco Professional Kookbestendig Farfalle

Anco Professional Kookbestendig Farfalle zijn heerlijke strikjes of vlindertjes, het is maar hoe je het bekijkt. Farfalle past perfect bij een lekkere koude pasta salade, bij vegetarische gerechten en bij kaas– en tomaten sausen. Kookbestendige pasta is versterkt met kippenei eiwit waardoor ze extra kookbestendig zijn en een hoog rendement halen met behoud van beet. Dit geldt wanneer de kookpot wat te lang op het vuur blijft staan, of wanneer je de pasta opnieuw opwarmt (ontkoppeld koken), of wanneer je de pasta met saus mengt en in het buffet plaatst. Anco Professional kookbestendige pasta is mooi ambergeel van kleur en kleeft niet.

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een pan en bak de inktvisringen met de look.
  2. Voeg de kerstomaten toe en vervolgens de hele gepelde tomaten.
  3. Breng op smaak met peper en zout, bestrooi met paprikapoeder en voeg een beetje suiker toe.
  4. Als de saus iets te vloeibaar is, voeg dan een beetje vloeiende bloem toe.
  5. Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking.
  6. Verwijder de muntblaadjes van de steel en voeg de helft van de blaadjes toe aan de bereiding. Laat nog enkele minuten koken en haal de pan van het vuur.
  7. Meng de pasta met de saus en werk af met de rest van de muntblaadjes.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie