Volkoren spaghetti met kip en mango

  • cooking icon 20 minuten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 500 g

  • 4

    enkele kipfilets

  • 140 g

    mango

  • 4

    sjalotten

  • 1

    blik gepelde tomaten

  • 100 ml

    verse room

  • Parmezaanse kaas

  • olijfolie

  • 1

    bussel peterselie

  • peper en zout

ANCO-KOOKBESTENDIG-folie-780x430-LINGUINE-render03

Anco Professional Kookbestendig Linguine

Anco Professional Kookbestendig Linguine is één van de allernieuwste varianten binnen het gamma. Linguine is iets dikker dan gewone spaghetti en laat zich perfect combineren met alle soorten vis. Kookbestendige pasta is versterkt met kippenei eiwit waardoor ze extra kookbestendig zijn en een hoog rendement halen met behoud van beet. Dit geldt wanneer de kookpot wat te lang op het vuur blijft staan, of wanneer je de pasta opnieuw opwarmt (ontkoppeld koken), of wanneer je de pasta met saus mengt en in het buffet plaatst. Anco Professional kookbestendige pasta is mooi ambergeel van kleur en kleeft niet. Vraag uw staal aan!
ANCO-SPECIALTY-spaghetti-volkoren-render01

Anco Professional Specialty Volkoren Spaghetti

Anco Professional Specialty Volkoren Spaghetti draagt bij tot een goede spijsvertering en is een bron van voedingsvezels en vitamines. Volkoren spaghetti is ideaal bij tomaten sauzen en vegetarische gerechten. Dan komt de volle smaak van deze pasta variant naar boven. Deze pasta is versterkt met kippenei eiwit waardoor ze extra kookbestendig zijn en een hoog rendement halen met behoud van beet. Dit geldt zowel wanneer de kookpot wat te lang op het vuur blijft staan, of wanneer je de pasta opnieuw opwarmt (ontkoppeld koken), of wanneer je de pasta met saus mengt en in het buffet plaatst. Anco Professional Volkoren spaghetti kleeft niet. Vraag uw staal aan!

Bereiding

  1. Snij de kip in blokjes, bak die in olijfolie.
  2. Voeg de versnipperde sjalotten en de blokjes mango toe. Even laten stoven.
  3. Voeg de gepelde tomaten toe en laat pruttelen tot het vocht een beetje is ingekookt.
  4. Voeg de verse room toe en let er op dat de saus nu niet meer kookt.
  5. Kook de pasta beetgaar in voldoende water, giet af en laat uitlekken.
  6. Meng de pasta onder de saus en laat nog eventjes opwarmen.
  7. Hak de peterselie fijn en voeg toe naar eigen smaak.
  8. Werk af met peper, zout en geraspte Parmezaanse kaas.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie