Volkoren spirelli met witloof, tofu en okkernoten

  • cooking icon 10 minuten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 350 g

  • 500 g

    tofu

  • 2

    stronkjes witloof

  • 200 ml

    olijfolie

  • 75 g

    okkernoten

  • 1

    limoen

  • 2 e.l.

    peterselie

  • peper

  • zout

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in voldoende water, giet af en laat uitlekken.
  2. Snij het witloof in fijne reepjes en spoel met warm water (zo voorkom je verkleuring). Breng op smaak met olijfolie, peper, zout en okkernoten.
  3. Mix wat olijfolie met een beetje limoen en enkele takjes peterselie. Kruid met peper en zout.
  4. Grill de tofu en kruid met peper en zout.
  5. Meng de pasta en het witloof onder de olijfoliemix.
  6. Schik de tofu op het bord en schep er het pasta-mengsel over. Versier met peterselie.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie