Extra fijne capellini met pesto

  • cooking icon 15 minuten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 375 g

  • 60 g

    geraspte Parmezaanse kaas

  • 4 e.l.

    pijnboompitten voor de pesto

  • 1

    bussel basilicum

  • enkele blaadjes rucola

  • 75 ml

    olijfolie

  • 3

    tenen knoflook

  • peper en zout

Capellini extra fijn

Capellini extra fijn

Soubry capellini extra fijn is een evolutie op de gewone Soubry capellini. Soubry capellini extra fijn is nog fijner en combineert heerlijk met bolognese saus en/ of enkele stukjes vis (zoals anjovis filets).

Bereiding

  1. Pel de tenen knoflook. Hou een paar blaadjes basilicum en een eetlepel pijnboompitten voor de versiering.
  2. Mix knoflook en de overige basilicum en pijnboompitten. Voeg langzaam de olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Kook de pasta beetgaar in voldoende water, giet af en laat uitlekken.
  4. Doe de pasta in een kom en giet er de verse pesto over. Meng goed.
  5. Schep de pasta in borden. Strooi er pijnboompitten en Parmezaanse kaas over. Werk af met enkele blaadjes rucola en basilicum.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie