Spaghetti met artisjokken

  • cooking icon 20 minuten
SPAGHETTI-RECEPT_00018

Ingrediënten

Recept voor 3 personen

  • 375 g

  • 100 ml

    witte wijn

  • 1

    teentje look (fijn gesneden)

  • 3

    tomaten (in blokjes)

  • 3

    grote gekookte artisjokken

  • 3 e.l.

    olijf- of koolzaadolie

  • 2

    sjalotten (fijn gesneden)

  • Parmezaan (geraspt)

  • Peper en zout

Spaghetti

Spaghetti

Soubry spaghetti is lang en fijn. Traditioneel laat Soubry spaghetti zich combineren met een bolognese saus, maar probeer gerust eens een bijpassende tomaten saus met spekblokjes... Smakelijk!

Bereiding

  1. Maak de artisjokken schoon en behoud het vruchtvlees van de bladeren en het hart.
  2. Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Bak de sjalotten en knoflook in de olie, voeg de artisjokken en tomaten toe en laat het een paar minuten sudderen.
  4. Blus met de witte wijn, breng op smaak met peper en zout en laat pruttelen op een laag vuur.
  5. Serveer de pasta met saus en werk af met Parmezaan.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie