Spaghetti met artisjokken
-
20 minuten

Recept in samenwerking met
Tomate CeriseIngrediënten
Recept voor 3 personen
-
375 g
-
100 ml
witte wijn
-
1
teentje look (fijn gesneden)
-
3
tomaten (in blokjes)
-
3
grote gekookte artisjokken
-
3 e.l.
olijf- of koolzaadolie
-
2
sjalotten (fijn gesneden)
-
Parmezaan (geraspt)
-
Peper en zout

Spaghetti
Bereiding
- Maak de artisjokken schoon en behoud het vruchtvlees van de bladeren en het hart.
- Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking.
- Bak de sjalotten en knoflook in de olie, voeg de artisjokken en tomaten toe en laat het een paar minuten sudderen.
- Blus met de witte wijn, breng op smaak met peper en zout en laat pruttelen op een laag vuur.
- Serveer de pasta met saus en werk af met Parmezaan.