Pastasalade met tomaat en mozzarella
- 20 minuten
Ingrediënten
Recept voor 2 personen
-
250 g
-
30
kerstomaten
-
1
bol mozzarella
-
4 e.l.
pijnboompitten
-
3 e.l.
groene pesto
-
1
bussel rucola
-
1
bussel basilicum
-
Extra-virgine olijfolie
-
Peper
Spelt Penne Rigate
Soubry Spelt Penne Rigate wordt gemaakt op basis van 100% speltgraan. Door de selectie van hoogkwalitatieve grondstoffen biedt Soubry u al het goede van spelt in deze unieke pasta. Spelt Penne Rigate kan eindeloos gecombineerd worden met vis, vlees, schaaldieren of groenten. Aarzel dus niet om het te proberen! Smakelijk!
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in voldoende water, giet af en spoel grondig met koud water.
- Voeg 2 eetlepels olijfolie toe, meng goed en laat afkoelen.
- Halveer de kerstomaten, hak de basilicum fijn.
- Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
- Snij de mozzarella in kleine blokjes.
- Voeg pesto en alle andere ingrediënten bij de pasta.
- Meng alles en serveer koud.