Vol-au-vent in een spaghetti nestje

  • cooking icon 30 minuten
VOL AU VENT PASTA-015R

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 400 g

  • 5

    stukjes kippendijen

  • 4 dl

    kippenbouillon

  • 1

    sjalot

  • 500 g

    Parijse champignons

  • 2

    teentjes knoflook

  • 5 dl

    room

  • 200 g

    zure room

  • 1

    bakje cresson

  • handvol platte peterselie

  • paar takjes citroentijm

  • olijfolie

Spaghetti-fijn

Spaghetti fijn

Soubry spaghetti fijn behoort tot de lange deegwaren en is fijner dan de klassieke spaghetti. Soubry spaghetti fijn is heel lekker met zeevruchten, met een bolognese of carbonara saus.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200°C.
  2. Plaats de kippendijen in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en kruid met zout en peper. Voeg de kippenbouillon en de takjes citroentijm toe. Bedek met aluminiumfolie en plaats gedurende 60-75 minuten in de oven.
  3. Hak de sjalot, knoflook en peterselie fijn, snijd de champignons in partjes.
  4. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Verhit een grote pan met boter en olijfolie, roerbak de sjalot, de helft van de knoflook en de champignons tot alles bruin gebakken is. Voeg de room en zure room toe aan de champignons en laat sudderen.
  6. Doe al het kippenvlees van de botten en voeg toe aan de champignonroomsaus, samen met het kookvocht van de kip. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Verhit een grote pan, voeg olijfolie toe, de andere helft van de knoflook en de peterselie. Bak alles glazig en verwijder de pan van het vuur. Voeg de spaghetti toe, met een scheutje kookvocht.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie