Capellini met peper en paprika

  • cooking icon 45 minuten
CAPPELINI-RECEPT_00024

Recept in samenwerking met

Cook 'n' Roll

Ingrediënten

Recept voor 3 personen

  • 375 g

  • 3

    paprika's

  • 3 e.l.

    olijfolie

  • 1

    ui (in halve ringen)

  • 1

    teentje knoflook (fijngehakt)

  • 3 t.l.

    paprikapoeder

  • 1 t.l.

    zout

  • 1 e.l.

    bloem

  • 1

    gezouten augurk (Malossol)

  • 2 t.l.

    gedroogde marjolein

  • 100 ml

    blond bier, niet te bitter

  • 1 e.l.

    tomatenpuree

  • 200 ml

    water

Capellini

Capellini

Soubry capellini is één van de klassieke lange deegwaren. Soubry capellini is lang en fijn en past perfect bij tomaten sauzen en alle soorten vis. Probeer eens een bord Soubry capellini met een stukje kabeljauw, heerlijk!
Capellini volkoren

Volkoren capellini

Soubry volkoren capellini is de volkoren variant van de traditioneel lange Soubry pasta. Volkoren capellini, bron aan voedingvezels, goed voor de spijsvertering en heel gezond. Probeer eens een bord Soubry volkoren capellini met een tongrolletje of een tomatensaus, heerlijk!

Bereiding

  1. Snijd de paprika’s in stukken van 3 cm en de augurken in reepjes.
  2. Bak op een laag vuur in een pan met dikke bodem de uien en knoflook glazig in olijfolie.
  3. Voeg de paprika en kruiden toe, meng goed en stoof mee aan. Strooi de bloem over de groenten.
  4. Voeg bier, water en tomatenpuree toe en meng alles. Kook op een laag vuur gedurende ongeveer 30 minuten tot de paprika's mals zijn.
  5. Laat –indien nodig- de saus inkoken op een hoog vuur, om een stevige consistentie te krijgen.
  6. Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking en meng met de saus.
  7. Serveer met een paar reepjes augurk.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie