Wokmie met kip en cashewnoten

  • cooking icon 20 minuten
One-pan-Wokmie-met-kip-en-cashewnoten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 500 g

  • 7 dl

    kippenbouillon

  • 1

    kipfilet

  • 2

    wortelen

  • 200 g

    sugarsnaps (suikererwt)

  • 20 g

    cashewnoten

  • 2 e.l.

    arachideolie

  • peper en zout

Bereiding

  1. Snij de kipfilet in reepjes.
  2. Halveer de sugarsnaps en snij de wortels in fijne reepjes.
  3. Rooster de cashewnoten in een pan zonder vetstof tot ze goudgeel kleuren.
  4. Verhit de arachideolie in een wokpan en bak de kipfilet knapperig aan. Kruid met peper en zout.
  5. Voeg de sugarsnaps en de wortelreepjes toe. Bak alles gedurende een drietal minuten.
  6. Voeg de wokmie samen met de kippenbouillon toe en roer constant tot al de kippenbouillon is opgenomen.
  7. Werk af met de cashewnoten.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie