Oosterse wokmie met paksoi en gember

  • cooking icon 20 minuten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 500 g

  • 7 dl

    groentenbouillon

  • 300 g

    chateaubriand

  • 1

    rode chilipeper

  • 1/2

    paksoi

  • 1

    cm gember

  • 1

    teentje look

  • 2 e.l.

    arachideolie

  • 4 e.l.

    oestersaus

  • sap van een halve limoen

  • enkele takjes koriander

  • peper en zout

Bereiding

  1. Snij de steak in reepjes.
  2. Rasp de gember en pers de look.
  3. Verwijder de zaadlijsten van de chilipeper en snij heel fijn.
  4. Snij de paksoi in schijfjes.
  5. Verhit de arachideolie in een wokpan. Voeg de chilipeper, de gember en de look toe.
  6. Bak heel even aan en voeg onmiddellijk het vlees toe. Kruid met peper en zout en laat twee minuten bakken.
  7. Voeg de paksoi en de oestersaus toe. Laat opnieuw twee minuten bakken.
  8. Voeg de wokmie samen met de kippenbouillon toe en roer constant tot al de kippenbouillon is opgenomen.
  9. Verdeel het gerecht over vier kommetjes, sprenkel er wat limoensap over en werk af met de koriander.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie