Veganistische wokmie met pinda‘s

  • cooking icon 20 minuten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 500 g

  • 7 dl

    groentenbouillon

  • 4

    lente-uitjes

  • 1

    rode paprika

  • 1

    gele paprika

  • 30 g

    pinda’s

  • 2 e.l.

    arachideolie

  • 1/2 t.l.

    rode currypasta

Bereiding

  1. Rooster de pinda’s in een hete pan tot ze kleuren. Laat ze afkoelen en hak ze iets fijner.
  2. Snij de paprika in reepjes.
  3. Verhit de arachideolie in een wokpan, voeg de currypasta toe en bak met de paprikareepjes.
  4. Voeg de wokmie samen met de kippenbouillon toe en roer constant tot al de kippenbouillon is opgenomen.
  5. Werk af met de gesneden lente-ui en de pinda’s.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie