Kruidige parelcouscous met yoghurt- muntdressing

  • cooking icon 15 minuten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 300 g

  • 4 e.l.

    Griekse yoghurt

  • 1/2

    teentje look

  • sap van ½ citroen

  • 1 e.l.

    olijfolie

  • enkele takjes peterselie

  • enkele takjes dille

  • enkele takjes munt

  • 10

    sprietjes bieslook

  • 1/2 t.l.

    komijnpoeder

  • 1 t.l.

    paprikapoeder

  • versgemalen peper en zout

Parelcouscous spelt

Parelcouscous Spelt

De Soubry Parelcouscous Spelt is gemaakt van 100% Speltgraan. Door de selectie van hoogkwalitatieve grondstoffen biedt Soubry jou al het goede van spelt in deze heerlijke pasta. Net zoals de klassieke parelcouscous moet je deze koken zoals pasta waardoor ze lekker Al Dente blijft.  Je kan hem gebruiken in een hoofdgerecht, maar hij past even goed in een amuse, voorgerecht, side dish, koud slaatje en zelfs soep en dessert. Smakelijk!

Bereiding

  1. Kook de parelcouscous, giet af en koel onder koud stromend water.
  2. Hak de peterselie, de dille en de bieslook fijn. Meng de gehakte kruiden samen met het paprikapoeder, het komijnpoeder, peper en zout met de parelcouscous.
  3. Voor de dressing:

  4. Pers de look, hak de munt fijn
  5. Neem 4 eetlepels Griekse yoghurt, kruid met peper en zout.
  6. Meng met het citroensap, de olijfolie, de look en de gehakte munt.
  7. Serveer de parelcouscous met de dressing, de frisse sla en een lekker stukje vlees.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie