Parelcouscous met gebakken halloumi

  • cooking icon 20 minuten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 400 g

  • 400 g

    halloumi

  • 1/2

    granaatappel

  • 150 g

    jonge bladspinazie

  • olijfolie

  • versgemalen peper en zout

Parelcouscous spelt

Parelcouscous Spelt

De Soubry Parelcouscous Spelt is gemaakt van 100% Speltgraan. Door de selectie van hoogkwalitatieve grondstoffen biedt Soubry jou al het goede van spelt in deze heerlijke pasta. Net zoals de klassieke parelcouscous moet je deze koken zoals pasta waardoor ze lekker Al Dente blijft.  Je kan hem gebruiken in een hoofdgerecht, maar hij past even goed in een amuse, voorgerecht, side dish, koud slaatje en zelfs soep en dessert. Smakelijk!

Bereiding

  1. Kook de parelcouscous en giet af.
  2. Verhit de pan, voeg de olie toe en bak de halloumi aan beide kanten. Kruid met peper en een beetje zout.
  3. Spoel de bladspinazie, laat even uitlekken en schik in een kommetje.
  4. Sla de pitjes uit de granaatappel.
  5. Leg de parelcouscous op het bedje van bladspinazie, schik de halloumi en werk af met de granaatappelpitjes en de versgemalen peper.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie