Salade van parelcouscous met rode biet, granaatappel en munt

  • cooking icon 10 minuten
Salade

Ingrediënten

Recept voor 6 personen

  • 250 g

  • 4

    voorgekookte rode bieten

  • 2

    granaatappels

  • 15

    blaadjes munt

  • 2 e.l.

    olijfolie

  • Peper

Parelcouscous spelt

Parelcouscous Spelt

De Soubry Parelcouscous Spelt is gemaakt van 100% Speltgraan. Door de selectie van hoogkwalitatieve grondstoffen biedt Soubry jou al het goede van spelt in deze heerlijke pasta. Net zoals de klassieke parelcouscous moet je deze koken zoals pasta waardoor ze lekker Al Dente blijft.  Je kan hem gebruiken in een hoofdgerecht, maar hij past even goed in een amuse, voorgerecht, side dish, koud slaatje en zelfs soep en dessert. Smakelijk!

Bereiding

  1. Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de rode bieten in brunoise, maak de granaatappel pitten los en meng met de Parelcouscous.
  3. Breng de mengeling op smaak met olijfolie, peper van de molen en de muntblaadjes.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie