One pan spirelli met scampi, doperwten en feta
- 14 minuten
Recept in samenwerking met
Kris KooktIngrediënten
Recept voor 4 personen
-
500 g
-
5 dl
Warm water
-
40
Scampi
-
300 g
Doperwten
-
500 g
Kerstomaat
-
500 g
Feta
-
2 blokjes
Groentenbouillon
Afwerking
-
Verse oregano
Bereiding
- Pel, reinig en ontdarm de scampi
- Verhit een scheutje olijfolie op in een ruime kookpot en bak kort de scampi aan. Kruid met peper en zout en haal nadien terug uit de pan.
- Snij de kerstomaten doormidden en stoof samen met de doperwten kort aan in de kookpot
- Voeg de Eazy pasta spirelli, warm water en de bouillonblokjes toe
- Laat verder koken tot de pasta gaar is en het water verdwenen. Roer regelmatig om
- Voeg de scampi opnieuw toe aan de kookpot
- Werk af met verkruimelde feta en verse oregano