Spirelli met courgette en Chorizo

  • cooking icon 20 minuten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 500 g

  • 6 dl

    warm water

  • 2 e.l.

    olijfolie

  • 120 g

    Chorizo

  • 1

    courgette

  • 1

    tomaat

  • 1

    bol mozzarella

  • 50 g

    groene olijven

  • 2

    takjes tijm

  • versgemalen zwarte peper

Eazy pasta spirelli

Eazy pasta one pan Spirelli

Niet veel tijd en toch zin in iets lekkers ? Soubry Eazy Pasta one pan Spirelli is, zoals de naam het zegt, voor gerechten waarbij je slechts één pan gebruikt. Je hoeft de Spirelli niet te koken, maar je kan hem direct toevoegen in je pan.

  1. Vlees/vis bakken

  2. Groentjes toevoegen

  3. Pasta met warm water in de pan. Roer tot al het water is opgenomen en je gerecht is klaar! (bij vochtrijke groenten zoals tomaten dien je minder water te gebruiken)

Ideaal dus wanneer je weinig tijd hebt en toch iets lekkers en gezond wilt maken in 1,2,3 !

Bereiding

  1. Snij de Chorizo in halve maantjes, de courgette en de mozzarella in blokjes en de olijven in schijfjes.
  2. Verdeel de tomaat in vier, verwijder het vruchtvlees en snij in blokjes.
  3. Verhit de olie in een pan en bak de Chorizo aan.
  4. Rits de blaadjes van de tijm en meng onder de Chorizo.
  5. Voeg de courgette toe en bak kort mee met de Chorizo. Kruid met peper.
  6. Verminder het vuur en voeg de spirelli samen met het water toe. Roer constant tot al het water is opgenomen.
  7. Voeg de tomaat en de olijven toe en roer gedurende twee minuten door de andere ingrediënten.
  8. Verdeel de spirelli-Chorizo mengeling over vier borden en voeg onmiddellijk de mozzarellablokjes toe.
  9. Kruid met zwarte peper en werk af met een takje tijm.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie