Spirelli met kalf en blauwe kaassaus

  • cooking icon 20 minuten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 500 g

  • 7 dl

    kippenbouillon

  • 400 g

    kalfsvlees

  • 200 g

    champignons

  • 1

    ui

  • 50 g

    blauwe kaas

  • 1

    klontje boter

  • 4 e.l.

    room

  • enkele takjes peterselie

  • peper en zout

Eazy pasta spirelli

Eazy pasta one pan Spirelli

Niet veel tijd en toch zin in iets lekkers ? Soubry Eazy Pasta one pan Spirelli is, zoals de naam het zegt, voor gerechten waarbij je slechts één pan gebruikt. Je hoeft de Spirelli niet te koken, maar je kan hem direct toevoegen in je pan.

  1. Vlees/vis bakken

  2. Groentjes toevoegen

  3. Pasta met warm water in de pan. Roer tot al het water is opgenomen en je gerecht is klaar! (bij vochtrijke groenten zoals tomaten dien je minder water te gebruiken)

Ideaal dus wanneer je weinig tijd hebt en toch iets lekkers en gezond wilt maken in 1,2,3 !

Bereiding

  1. Snij de kalfslapjes in blokjes, de champignons in schijfjes en snipper de ui fijn.
  2. Smelt de boter in een pan.
  3. Fruit de ui en voeg het kalfsvlees toe. Kruid met peper en zout. Bak tot het vlees bruin kleurt.
  4. Voeg de spirelli samen met de kippenbouillon toe en roer constant tot al de kippenbouillon is opgenomen.
  5. Voeg de room toe en brokkel de blauwe kaas erover.
  6. Voeg de champignonschijfjes toe en roer gedurende een drietal minuten.
  7. Verdeel het gerecht over vier borden en werk af met de peterselie.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie