Wokmie met kip en cashewnoten
- 20 minuten
Ingrediënten
Recept voor 4 personen
-
500 g
-
7 dl
kippenbouillon
-
1
kipfilet
-
2
wortelen
-
200 g
sugarsnaps (suikererwt)
-
20 g
cashewnoten
-
2 e.l.
arachideolie
-
peper en zout
Bereiding
- Snij de kipfilet in reepjes.
- Halveer de sugarsnaps en snij de wortels in fijne reepjes.
- Rooster de cashewnoten in een pan zonder vetstof tot ze goudgeel kleuren.
- Verhit de arachideolie in een wokpan en bak de kipfilet knapperig aan. Kruid met peper en zout.
- Voeg de sugarsnaps en de wortelreepjes toe. Bak alles gedurende een drietal minuten.
- Voeg de wokmie samen met de kippenbouillon toe en roer constant tot al de kippenbouillon is opgenomen.
- Werk af met de cashewnoten.