Wokspirelli met paprika, varkensmignonettes en fetakaas

  • cooking icon 20 minuten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 250 g

  • 1/2

    rode paprika

  • 1/2

    gele paprika

  • 1/2

    groene paprika

  • 200 g

    varkensmignonette

  • 1 e.l.

    boter

  • 100 g

    fetakaas

  • 4 e.l.

    pijnboompitten

  • 1 e.l.

    olijfolie

  • 250 ml

    bouillon

  • peper en zout

Eazy pasta spirelli

Eazy pasta one pan Spirelli

Niet veel tijd en toch zin in iets lekkers ? Soubry Eazy Pasta one pan Spirelli is, zoals de naam het zegt, voor gerechten waarbij je slechts één pan gebruikt. Je hoeft de Spirelli niet te koken, maar je kan hem direct toevoegen in je pan.

  1. Vlees/vis bakken

  2. Groentjes toevoegen

  3. Pasta met warm water in de pan. Roer tot al het water is opgenomen en je gerecht is klaar! (bij vochtrijke groenten zoals tomaten dien je minder water te gebruiken)

Ideaal dus wanneer je weinig tijd hebt en toch iets lekkers en gezond wilt maken in 1,2,3 !

Bereiding

  1. Snij de paprika in dunne reepjes.
  2. Snij de varkensmignonette in reepjes. Kruid de reepjes met peper en zout en bak ze mooi bruin in boter.
  3. Snij de feta in blokjes.
  4. Rooster de pijnboompitten in een droge pan tot ze goudbruin zien.
  5. Stoof de paprikareepjes in de olijfolie. Voeg er de spirelli en de bouillon aan toe en laat garen. Werk af met de reepjes varkensmignonette en de feta.
  6. Serveer meteen in een warme bowl.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie