Wokspirelli met paprika, varkensmignonettes en fetakaas
- 20 minuten
Ingrediënten
Recept voor 4 personen
-
250 g
-
-
1/2
rode paprika
-
1/2
gele paprika
-
1/2
groene paprika
-
200 g
varkensmignonette
-
1 e.l.
boter
-
100 g
fetakaas
-
4 e.l.
pijnboompitten
-
1 e.l.
olijfolie
-
250 ml
bouillon
-
peper en zout
Eazy pasta one pan Spirelli
Niet veel tijd en toch zin in iets lekkers ? Soubry Eazy Pasta one pan Spirelli is, zoals de naam het zegt, voor gerechten waarbij je slechts één pan gebruikt. Je hoeft de Spirelli niet te koken, maar je kan hem direct toevoegen in je pan.
Vlees/vis bakken
Groentjes toevoegen
Pasta met warm water in de pan. Roer tot al het water is opgenomen en je gerecht is klaar! (bij vochtrijke groenten zoals tomaten dien je minder water te gebruiken)
Ideaal dus wanneer je weinig tijd hebt en toch iets lekkers en gezond wilt maken in 1,2,3 !
Bereiding
- Snij de paprika in dunne reepjes.
- Snij de varkensmignonette in reepjes. Kruid de reepjes met peper en zout en bak ze mooi bruin in boter.
- Snij de feta in blokjes.
- Rooster de pijnboompitten in een droge pan tot ze goudbruin zien.
- Stoof de paprikareepjes in de olijfolie. Voeg er de spirelli en de bouillon aan toe en laat garen. Werk af met de reepjes varkensmignonette en de feta.
- Serveer meteen in een warme bowl.