Verrine van parelcouscous, komkommer, heksn’kaas, kip en rucola

  • cooking icon 15 minuten
Amuse

Ingrediënten

Recept voor 6 personen

  • 100 g

  • 1

    komkommer

  • 6

    radijzen

  • 100 g

    heksn'kaas

  • 100 g

    kippenblokjes

  • 50 g

    rucola

  • 1 e.l.

    kippenkruiden

  • 200 ml

    olijfolie

Parelcouscous

Parelcouscous

Je zou denken dat couscous en parelcouscous hetzelfde is, maar niets is minder waar! De Soubry Parelcouscous zijn kleine tarwebolletjes met een volle en zachte smaak. Net zoals pasta moet je ze in water koken waardoor ze lekker Al Dente blijven. Met een beetje creativiteit kan je oneindig veel richtingen uit met deze pasta. Je kan hem gebruiken in een hoofdgerecht, maar hij past ook perfect in een amuse, voorgerecht, side dish, koud slaatje en zelfs soep en dessert. Laat je creativiteit dus de vrije loop!

Bereiding

  1. Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Bak de kippenblokjes in een pan met 1 el olijfolie aan alle zijden goudbruin en kruid met de kippenkruiden.
  3. Snijd de komkommer en radijzen in brunoise en hak de helft van de rucola grof.
  4. Meng de parelcouscous met de gesneden groenten, gehakte rucola en kippenblokjes.
  5. Verdeel deze mengeling over de verrineglaasjes en schep op de parelcouscous de heksn’kaas.
  6. Werk af met een beetje rucola.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie