Spirelli met courgette en Chorizo
-
20 minuten
Ingrediënten
Recept voor 4 personen
-
500 g
-
6 dl
warm water
-
2 e.l.
olijfolie
-
120 g
Chorizo
-
1
courgette
-
1
tomaat
-
1
bol mozzarella
-
50 g
groene olijven
-
2
takjes tijm
-
versgemalen zwarte peper
![ANCO-KOOKBESTENDIG-folie-780x460-TRIVELLI-TRICOLORE-render03](https://www.soubry.be/storage/files/a16dffc3-d7ea-49a8-af75-689bbdde2688/product_card_anco-kookbestendig-folie-780x460-trivelli-tricolore-render03.webp)
Anco Professional Kookbestendig Trivelli tricolore
Bereiding
- Snij de Chorizo in halve maantjes, de courgette en de mozzarella in blokjes en de olijven in schijfjes.
- Verdeel de tomaat in vier, verwijder het vruchtvlees en snij in blokjes.
- Verhit de olie in een pan en bak de Chorizo aan.
- Rits de blaadjes van de tijm en meng onder de Chorizo.
- Voeg de courgette toe en bak kort mee met de Chorizo. Kruid met peper.
- Verminder het vuur en voeg de spirelli samen met het water toe. Roer constant tot al het water is opgenomen.
- Voeg de tomaat en de olijven toe en roer gedurende twee minuten door de andere ingrediënten.
- Verdeel de spirelli-Chorizo mengeling over vier borden en voeg onmiddellijk de mozzarellablokjes toe.
- Kruid met zwarte peper en werk af met een takje tijm.