Spirelli met kalf en blauwe kaassaus

  • cooking icon 20 minuten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 500 g

  • 7 dl

    kippenbouillon

  • 400 g

    kalfsvlees

  • 200 g

    champignons

  • 1

    ui

  • 50 g

    blauwe kaas

  • 1

    klontje boter

  • 4 e.l.

    room

  • enkele takjes peterselie

  • peper en zout

Bereiding

  1. Snij de kalfslapjes in blokjes, de champignons in schijfjes en snipper de ui fijn.
  2. Smelt de boter in een pan.
  3. Fruit de ui en voeg het kalfsvlees toe. Kruid met peper en zout. Bak tot het vlees bruin kleurt.
  4. Voeg de spirelli samen met de kippenbouillon toe en roer constant tot al de kippenbouillon is opgenomen.
  5. Voeg de room toe en brokkel de blauwe kaas erover.
  6. Voeg de champignonschijfjes toe en roer gedurende een drietal minuten.
  7. Verdeel het gerecht over vier borden en werk af met de peterselie.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie