Spirelli met kalf en blauwe kaassaus
- 20 minuten
Ingrediënten
Recept voor 4 personen
-
500 g
-
7 dl
kippenbouillon
-
400 g
kalfsvlees
-
200 g
champignons
-
1
ui
-
50 g
blauwe kaas
-
1
klontje boter
-
4 e.l.
room
-
enkele takjes peterselie
-
peper en zout
Bereiding
- Snij de kalfslapjes in blokjes, de champignons in schijfjes en snipper de ui fijn.
- Smelt de boter in een pan.
- Fruit de ui en voeg het kalfsvlees toe. Kruid met peper en zout. Bak tot het vlees bruin kleurt.
- Voeg de spirelli samen met de kippenbouillon toe en roer constant tot al de kippenbouillon is opgenomen.
- Voeg de room toe en brokkel de blauwe kaas erover.
- Voeg de champignonschijfjes toe en roer gedurende een drietal minuten.
- Verdeel het gerecht over vier borden en werk af met de peterselie.