Wokspirelli met paprika, varkensmignonettes en fetakaas
- 20 minuten
Ingrediënten
Recept voor 4 personen
-
250 g
-
-
1/2
rode paprika
-
1/2
gele paprika
-
1/2
groene paprika
-
200 g
varkensmignonette
-
1 e.l.
boter
-
100 g
fetakaas
-
4 e.l.
pijnboompitten
-
1 e.l.
olijfolie
-
250 ml
bouillon
-
peper en zout
Bereiding
- Snij de paprika in dunne reepjes.
- Snij de varkensmignonette in reepjes. Kruid de reepjes met peper en zout en bak ze mooi bruin in boter.
- Snij de feta in blokjes.
- Rooster de pijnboompitten in een droge pan tot ze goudbruin zien.
- Stoof de paprikareepjes in de olijfolie. Voeg er de spirelli en de bouillon aan toe en laat garen. Werk af met de reepjes varkensmignonette en de feta.
- Serveer meteen in een warme bowl.