Wokspirelli met paprika, varkensmignonettes en fetakaas

  • cooking icon 20 minuten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 250 g

  • 1/2

    rode paprika

  • 1/2

    gele paprika

  • 1/2

    groene paprika

  • 200 g

    varkensmignonette

  • 1 e.l.

    boter

  • 100 g

    fetakaas

  • 4 e.l.

    pijnboompitten

  • 1 e.l.

    olijfolie

  • 250 ml

    bouillon

  • peper en zout

Bereiding

  1. Snij de paprika in dunne reepjes.
  2. Snij de varkensmignonette in reepjes. Kruid de reepjes met peper en zout en bak ze mooi bruin in boter.
  3. Snij de feta in blokjes.
  4. Rooster de pijnboompitten in een droge pan tot ze goudbruin zien.
  5. Stoof de paprikareepjes in de olijfolie. Voeg er de spirelli en de bouillon aan toe en laat garen. Werk af met de reepjes varkensmignonette en de feta.
  6. Serveer meteen in een warme bowl.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie